RESÄ°M KURSU VE RESÄ°M KURSU BURSA

RESÄ°M KURSU VE RESÄ°M KURSU BURSA
  • 03 Haziran 2022 / Cuma

RESÄ°M KURSU VE RESÄ°M KURSU BURSA

 Resim Kursu ve Resim Kursu eÄŸitimi her yaÅŸ grubundan bireylerin tercih ettiÄŸi bir kurstur. Resim Kursu bireylerin meslek seçimi veya mesleki açıdan ilerlemek isteyen ve bunun yanında hobi olarak kendini geliÅŸtirmek isteyen bireylerin tercih ettiÄŸi ve tercih edebileceÄŸi kurs türüdür. Alınacak Resim Kursu eÄŸitimi ile bireylerde kompozisyon oluÅŸturma ve yansıtma becerisi ile birlikte imgesel çalışmalara yönelik kurgu ve becerisinin de arttığı obje ve formları kagıt yüzeyine aktarma becerisinin artacağı bilinmelidir.

 Resim kursu eÄŸitimi özellikle güzel sanatlara hazırlık, güzel sanatlar fakültelerine hazırlık, resim kursu eÄŸitimi ve güzel sanatlar liselerine hazırlık, resim kursu eÄŸitimi sürecinde resim kursu son derece önemlidir. Resim kursu eÄŸitimi almış bir öÄŸrenci ile, eÄŸitim almamış fakat aynı yetenek düzeyine sahip bir öÄŸrenci arasında bariz farklar oluÅŸmasına neden olur. Bu noktada veli ve öÄŸrencilerin eÄŸitim ve resim kursu alma gerekliliÄŸi noktasındaki geç bilgilenmeleri birçok öÄŸrencinin bu sınavları kazanabilecek yeteneÄŸe sahip olmalarına raÄŸmen gerekli resim kursu hazırlık eÄŸitimini alamamalarından dolayı baÅŸarısız olmalarıyla sonuçlanmaktadır. Bu baÄŸlamda güzel sanatlara hazırlık resim kursu eÄŸitimi son derece önemlidir. Resim kursu eÄŸitim sürecinde; bu ister hobi olsun, isterse de meslek olsun. Kendini geliÅŸtirmek ya da çizim becerimizi geliÅŸtirmek adına olsun belirli bir program çerçevesinde olmalıdır. Bu programın temel yapısını temel perspektif eÄŸitimi oluÅŸturmaktadır. Temel perspektif eÄŸitimi, yapıların bulundukları düzlemden kağıt yüzeyine taşınması sürecinde aynı derinlik açısı ve doÄŸruluÄŸuyla kağıt yüzeyine taşımamızı saÄŸlayan unsurdur. Genelde bu konu alanı çok önemsenmese de aslında eÄŸitim, resim kursu sürecinin ya da güzel sanatlara hazırlık resim kursu sürecinin en önemli basamaklarından biridir. Bu bilgi alanı yalnızca kendi alanını deÄŸil, daha sonraki konu alanlarının da alt yapısını oluÅŸturmaktadır. Bu konu alanında kazanılan bilgi ve beceri özellikle natürmort ve bellek çalışmalarında ve buna baÄŸlı iç ve dış mekan çalışmalarında kendini göstermektedir.

 Resim kursu eÄŸitiminde kullanılan malzemeler ise ÅŸu ÅŸekildedir;
 Resim kağıdı
Duralit (altlık) 50x70 veya 35x50
Mandal
Silgi
Hamur silgi
Kalemtıraş
Maket bıçağı
2B, 3B, 5B, 8B kurÅŸun kalem
Portmin kalem
Kuru boya
Sulu boya
Olarak sıralayabiliriz
 Yukarıda ifade ettiÄŸimiz malzemeler hobi resim kursu ve mesleki açıdan resim yapması gereken bireyler, öÄŸrenciler için de gerekli ve kullanılan araç gereçler olarak sıralayabiliriz. Yine bu malzeme listesi, Zeki Müren Güzel Sanatlar Lisesi hazırlık resim kursu eÄŸitimi için de gerekli malzeme listesidir.
Bunun dışında resim kursu eÄŸitim sürecinin; güzel sanatlara hazırlık kursu, eÄŸitim fakülteleri resim-iÅŸ öÄŸretmenliÄŸi hazırlık resim kursu, güzel sanatlar liselerine hazırlık resim kursu, Zeki Müren Güzel Sanatlar Lisesi hazırlık resim kursu
Hazırlık eÄŸitimi atölye çalışma süreci dışında kalan zamanlarda da, evde yapılması gerekli konu tekrarlarının ve kopya çalışmalarını da düzenli olarak yapmak  eÄŸitim sürecinin daha saÄŸlıklı ilerlemesini saÄŸlayacaktır.

Resim kursu eÄŸitimi alma adına resim kursu bursa olarak akla gelen 24 yıllık deneyim ışığında bursa resim kursu eÄŸitim sürecine devam eden Giotto Akademi Sanat yetenek sınavlarına hazırlık resim kursu, bursa yetenek sınavlarında sizlerle yürümek bursa güzel sanatlara hazırlık resim kursu eÄŸitimi sürecinizde sizlere yol göstermek için sizlerin yanındayız. Güzel sanatlara hazırlık resim kursları bursa dendiÄŸinde akıllara gelen ilk resim atölyesi olan atölyemiz, güzel sanatlar liselerine hazırlık resim kursu ve güzel sanatlar liselerine hazırlık kursu bursa kapsamında da sizlerin yanındadır bununla birlikte zeki müren güzel sanatlar lisesine hazırlık resim kursu olarak da hizmet vermektedir. Zeki müren güzel sanatlar lisesi yetenek sınavına hazırlık resim kursu eÄŸitimlerimizi de sürdürmekteyiz. Bursa güzel sanatlara hazırlık, resim-iÅŸ öÄŸretmenliÄŸine hazırlık resim kursu çalışmalarımızda sizleri aramızda görmekten ve birlikte çalışmaktan memnuniyet duyarız. 

PaylaЕџ :