BURSA RESİM KURSU EĞİTİM SÜRECİNDE AYAKKABI ÇİZİMİ

BURSA RESİM KURSU EĞİTİM SÜRECİNDE AYAKKABI ÇİZİMİ
  • 04 Nisan 2019 / PerÅŸembe

BURSA RESİM KURSU EĞİTİM SÜRECİNDE AYAKKABI ÇİZİMİ

Ayakkabı çizimi ve çizim sürecine deÄŸinmeden önce daha önceki yazılarımız da ifade ettiÄŸimiz üzere Resim Atölyesi, Resim Kursu EÄŸitimi ve Güzel Sanatlara Hazırlık Resim Kursu eÄŸitimi sürecinde Resim Kursu Bursa dendiÄŸinde akıllara ilk gelen Bursa’nın En BaÅŸarılı Resim Kursu resim atölyesi olan Giotto Akademi Sanat Güzel Sanatlara Hazırlık Resim Kursu eÄŸitim sürecinde;
 
Güzel Sanatlara Hazırlık
 
Güzel Sanatlar Fakültelerine Hazırlık
 
Güzel Sanatlar Liselerine Hazırlık
 
Zeki Müren Güzel Sanatlar Lisesi Hazırlık
 
EÄŸitim Fakülteleri Resim – Ä°ÅŸ ÖÄŸretmenliÄŸine Hazırlık
 
Hobi Resim Kursu – Hobi Resim Atölyesi
 
Çocuk Resim Atölyesi – Çocuk Hobi Resim Atölyesi
 
Kapsamında
 
Güzel Sanatlara Hazırlık Resim Kursu
 
Hobi Resim Kursu – Hobi Resim Atölyesi
 
Çocuk Resim Atölyesi – Çocuk Hobi Resim Atölyesi
 
Fabrika Kaizen Sketch EÄŸitim
 
AkÅŸam Resim Dersleri
 
EÄŸitimlerini vermekteyiz;
 
 
 
Ayakkabı çizim sürecine gelecek olursak, ayakkabı çizimi ister;
 
Güzel Sanatlar Fakültelerine Hazırlık
 
EÄŸitim Fakülteleri Resim – Ä°ÅŸ ÖÄŸretmenliÄŸi Bölümüne Hazırlık
 
Güzel Sanatlara Hazırlık
 
Zeki Müren Güzel Sanatlar Lisesi Hazırlık
 
Hobi Resim Kursu Resim ÇalÄ°ÅŸmaları olsun;
 
Ya da Güzel Sanatlara Hazırlık Resim Kursu eÄŸitim sürecine yönelik hazırlık çalÄ°ÅŸmalarında olsun öÄŸrencilerin en çok zorlandıkları fakat belli çizim yollarını gördükten ve öÄŸrendikten sonra ise kolaylıkla yaptıkları çalÄ°ÅŸmalardır. Ayakkabı çizimine geçmeden önce ÅŸunları söyleyebiliriz. Bu güne kadar ki verdiÄŸimiz resim kursu eÄŸitim sürecimizde aynı zamanda farklı kurumlarda yaptığımız anlatımlar ve atölyemizde eÄŸitim gören öÄŸrencilerimize yaptığımız anlatımlar noktasında eÄŸitim alan her birey ve öÄŸrencinin eÄŸitim süreçlerinin ilk evrelerinde karşılaÅŸtığımız sorunlar hep aynı ola gelmiÅŸtir. Bu sorunları sıralayacak olursak kafa, gövde, el – kol, bacak – ayak ve ayak yapısı ve beraberinde ayakkabı olmuÅŸtur. ÖÄŸrencilerin geliÅŸim düzeyi de bu sıralamanın paralelinde geliÅŸmiÅŸtir. Bu yüzden yapılan çalÄ°ÅŸmalarda en son ayak ve ayakkabıyla ilgili sorunların çözümlendiÄŸi düzeldiÄŸini söylemek yanlÄ°ÅŸ olmayacaktır. Bu anlamda ayak yapısı ve ayakkabıyla ilgili yapacağınız çalÄ°ÅŸmalarda farklı ayak ve ayakkabı duruÅŸlarını etüt etmenizin son derece önemli olduÄŸunu söyleyebiliriz. Bu etüt çalÄ°ÅŸmalarla yapacağınız ayakkabı çalÄ°ÅŸmaları atölye resim kursu eÄŸitim sürecinizin ilerleyen safhalarında yapacağınız bellek sınavına yönelik çalÄ°ÅŸmalarda sizlere ciddi katkı saÄŸlayacak ve her figür duruÅŸuna ve zemin hareketine uygun ayakkabı ve ayak yapısını zorlanmadan kağıt yüzeyine aktarmanıza olanak saÄŸlayacaktır. Bunu dile getirmemizdeki en önemli sebep ise öÄŸrencilerimizin yaptıkları ilk bellek çalÄ°ÅŸmalarında oluÅŸturulmuÅŸ olan ayak alanının zemin üzerindeki olması gereken derinliÄŸiyle ayak alanının düzlem yer derinliÄŸi arasındaki farkı dile getirmektir. Bu durumun kalıcı bir duruma dönüÅŸmesi ise sınavlarda baÅŸarıyı olumsuz etkileyebilecek bir unsura dönüÅŸmesiyle ilgilidir. Düzlem figür iliÅŸkisiyle ilgili blok yazımızı oluÅŸturmamızın ana sebebi bu durumu izah etmek ve önemini anlatmak amaçlıydı. Bir çok kiÅŸi düzlem meselesinin önemini gerektiÄŸi düzeyde anlamamaktadır. Fakat bu durum biraz önce ifade ettiÄŸimiz üzere önemli bir husustur. Yazılarımızda ve diÄŸer blok yazılarımızda ifade ettiÄŸimiz konuları da tekrar ele almamızın nedeni bilginin bize göre bir zincirin halkası gibi olduÄŸunu düÅŸünmemizden kaynaklanmaktadır ve EÄŸitimde pekiÅŸtireçler de çok önemlidir.
 
Ayakkabı çizimi kısmına gelecek olursak; bir ayakkabının kağıda aktarılması sürecinde daha çok çapraz açıları tercih etmenizi öneririm bunu sebebi ön, yan, ve üst alana hakim olarak ve kağıt yüzeyine aktarmanıza olanak saÄŸlamasıdır. Öncelikle kağıdınızın altına paralel bir çizgi çekin bu çizgi ayakkabının düzlem üzerindeki duruÅŸ açısı ve derinliÄŸi noktasında size katkı saÄŸlayacaktır. Sonrasında gördüÄŸünüz düzlem derinliÄŸinin açısını kağıdınıza taşıyın, bu derinliÄŸin yanı sıra ön alan derinliÄŸini de belirleyin sonrasında ayakkabının yüksekliÄŸini belirleyin. Bu kısımdan sonra ayakkabının yapısını oluÅŸturmaya baÅŸlayabilirsiniz. Bunun dİşında kutu formundan da yararlanarak ayakkabı yapısını kâğıdınıza aktarabilirsiniz.  
 
Bu anlamda, Bursa’nın En BaÅŸarılı Resim Atölyesi Sanat Evi olma özelliÄŸi taşıyan Giotto Akademi Sanat Resim atölyemizden alacağınız eÄŸitim sizi baÅŸarıya taşıyacaktır. Bu anlamda aynı zamanda Atölyemizdeki EÄŸitimlerimizden yararlanabilir, Resim Kursu ve Resim Kursu EÄŸitimi alma adına, Giotto Akademi Sanat Resim Atölyemize gelebilir ve atölyemizden alacağınız, Profesyonel destek ve Akademik EÄŸitim sayesinde her türlü açı ve beden hareketine sahip figür, obje ve formu, mekanı doÄŸru kütlesel algıyla çizebilir ve istediÄŸiniz üniversitenin kapılarını rahatlıkla aralayabilir ve üniversiteli olabilirsiniz. Dereceyle  ‘’ Mimar Sinan Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi– Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi – Anadolu Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi – UludaÄŸ üniversitesi EÄŸitim Fakültesi Resim - Ä°ÅŸ ÖÄŸretmenliÄŸi ve UludaÄŸ Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi‘’ kazanan ve birçok üniversiteyi dereceyle kazanmasını saÄŸladığımız öÄŸrencilerimiz bu durumun ispatıdır. ÅŸu unutulmamalıdır ki en pahalı tecrübe edinme yolu zaman ve parayla yapılandır. Sizde üniversiteli olmak ve istediÄŸiniz bölüm ve bölümleri rahatlıkla kazanabilmeniz adına sizleri de aramızda görmekten memnuniyet duyarız. Çünkü ÅŸu unutulmamalıdır. Bir bölümü kazanmak maharet deÄŸildir. GirdiÄŸiniz her bölümde bir baÅŸarı elde ediyor iseniz gerçekten bir eÄŸitim almÄ°ÅŸ ve aldığınız eÄŸitimin karşılığını vermiÅŸsiniz demektir.

PaylaЕџ :